Beurzen en evenementen

09-10-2016: Kijkmiddag bij Beachclub Sunrise


ID-S_kijkdag_Sunrise_16

 

 

 

 
 

31-01-2016:
Open Toptrouwlocatie Route Ernst Sillem Hoeve


ID-S_Ernst_Sillem_Hoeve_16

 

 

 

 
 
 
 
 
 

18-10-2015: Kijkmiddag bij Beachclub Sunrise


ID-S_kijkdag_Sunrise_15

 

 

 

 

 

 

 

 

29-03-2015: Kijkmiddag bij Beachclub Sunrise


ID-S_kijkdag_Sunrise_15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18-01-2014 & 19-01-2014:
Love & Marriage Beurs Eindhoven

Love & Marriage Beurs Eindhoven

 

 

 

 

 

 

 

Op Woensdag 29 januari 2014 waren wij aanwezig bij de Ladies Night in Pathé Tilburg, want bij de nieuwe film “Toscaanse Bruiloft” mag een goede weddingplanner niet ontbreken! Alle bezoekers werden gastvrij onthaald met een welkomstdrankje. Vóór de film werd er ook een loterij gehouden waarbij leuke prijzen werden weggegeven. Een van deze prijzen hebben wij mogelijk gemaakt: het trouwen verwenpakket. De winnaars van dit pakket ontvingen onder andere een flesje prosecco, twee champagneglazen, heerlijke chocolate cookies en een Witwedding trouwmagazine. Na afloop van de film kregen de bezoekers ook nog een leuke goodie bag mee. Een geslaagde avond waar we veel gezellige mensen hebben mogen ontmoeten.

 

02-02-2014: Romantiek, van ringen tot reizen

romantiek-reizen-tot-ringen

 

Zondag 2 februari 2014 belooft een hele gezellige, informatieve en prikkelende dag te worden op de Elzentlaan 137, 139 en 141 in Eindhoven.

Effting Reizen, Extravacanza, Cécile van Eeden Sieraden en Oogwereld Oosterhof organiseren samen een dag die zeer interessant zal zijn voor voor alle koppels die trouwplannen aan het smeden zijn. Wij mogen hier samen met een diversiteit aan andere gastexposanten bij aanwezig zijn. Wij zullen onze diensten presenteren en zullen in de middag twee presentaties geven.
Beide presentaties zijn gericht op alle toekomstige bruidsparen die onlangs gestart zijn met de voorbereidingen naar hun grote dag. Daarnaast hebben we een leuke actie waarbij een leuke prijs te winnen valt! Ook Extravacanza zal enkele presentaties verzorgen. Het programma ziet er als volgt uit:

12.30 uur: “Trouwen in het buitenland” door Extravacanza
13.30 uur: “Hoe plan jij jouw bruiloft?” door ID-S weddingplanning
14.30 uur: “Trouwen in het buitenland’ door Extravacanza
15.30 uur: “De perfecte ceremoniemeester” door ID-S weddingplanning

Verder valt er op deze dag heel veel te beleven. Effting Reizen zal u informeren en inspireren over romantische bestemmingen. Bij Cecile van Eeden in het atelier kunt u op de vingers van de goudsmid kijken terwijl er trouwringen worden gemaakt. De medewerkers van Oogwereld Oosterhof kunnen u helpen bij het aanmeten van bril of lenzen zoals u dat gewend bent van een goede opticien. Samen met alle andere exposanten wordt een zeer divers programma neergezet in een sfeervolle ambiance. Onder het genot van een hapje en een drankje bent u meer dan welkom op 2 februari van 12:00 tot 17:00 uur.

 

Beachclub Sunrise Op zondag 23 februari organiseert Beachclub Sunrise een kijkmiddag voor alle bruidsparen in spé! Je kunt er van 14.00-17.00 een kijkje komen nemen in deze toplocatie met haar mooie zalen Sunrise en Bruisend. Wij zullen tijdens deze middag aanwezig zijn en onze Ceremoniemeester Workshop presenteren aan alle bezoekers. Verder kunnen we bezoekers voorzien van leuke ideeën en informatie. Kom je ons opzoeken bij Beachclub Sunrise?

 

 

 

Aangesloten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland BWPN

ID-S Weddingplanning is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland