[heading_3 type=”simple”] Twee unieke bruiloften in één maand [/heading_3]

Mijn laatste persoonlijke blog is al weer een tijdje geleden dus het is weer hoog tijd! Wil je weten waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest? Misschien is het antwoord op deze vraag niet origineel maar het antwoord is: “bruiloften”! Ik heb de eer gehad om bij twee fantastische bruiloften betrokken te zijn geweest in de maand september.

Over de eerste bruiloft op 4 september hebben jullie mogelijk al wat gelezen in het blog: “Wij gaan trouwen” . Ik heb het over de bruiloft van Danny & Jaimie. Het was een dag compleet met alle elementen: een wettelijke ceremonie, een kerkelijk huwelijk, taart en toost, diner en een knallend afsluitend feest. Ik ga verder niet op de details in, want deze kun je zelf lezen in het laatste blog van het bruidspaar.

Veel tijd om bij te komen van deze bruiloft was er niet want de volgende bruiloft stond al weer voor de deur, namelijk op 19 september. De bruiloft van Yvonne en Rein, een unieke bruiloft waarin ook de verbintenis als gezin centraal stond. Zij hebben namelijk drie prachtige kinderen die een belangrijk onderdeel van deze dag waren. Wat deze dag uniek maakte is dat zij getrouwd zijn in het bijzijn van alle gasten, waarna het feest direct kon losbarsten tijdens een feestelijke borrel. In de avond was het tijd voor een uitgebreid diner met veel mooie speeches en persoonlijke verrassingen van hun naaste familie en vrienden. Wat is het toch bijzonder om zoveel liefde en emotie te voelen op zo’n dag. Maar ook over deze bruiloft zullen binnenkort nog enkele verhalen geplaatst worden.

Daarnaast heb ik met een bruidspaar dat in 2016 gaat trouwen de eerste stappen van de voorbereiding gezet en  ben ik druk bezig met het opzetten van een gloednieuwe workshop, maar hierover volgt later veel meer!

Marieke