[heading_3 type=”simple”]Wij gaan trouwen![/heading_3]
[heading_5 type=”simple”]Deel 3: Say yes to the dress![/heading_5]

De zoektocht naar mijn droomjurk begon met de bruidsshow bij de Love and Marriage beurs, zoeken op internet, Bruid magazine lezen en heel veel afleveringen van Say yes to the dress kijken! De vraag die ik heel veel krijg is: Er zijn zoveel jurken? Hoe kun je daaruit een keuze maken? Ieder merk heeft een verschillende stijl en je vindt natuurlijk niet iedere stijl mooi.

In januari was het dan zover! Op maandagochtend hadden we de eerste afspraak bij Koonings in Deurne samen met mijn moeder, schoonmoeder, 2 schoonzussen en petekindje (net 1 jaar dus kan lekker niks verklappen). Verkoopster Marleen heeft mij geholpen.

Ze vroeg ten eerste wat ik in gedachte had en wat ik wel en niet wilde (en nee, daar ga ik natuurlijk nog niks over loslaten). Samen zijn we rond gaan lopen tussen de jurken (wow!) en ze pakte van alles, wat in dat plaatje paste. Ik kreeg een corset aan om te passen en het passen van de trouwjurk kon beginnen. Spannend, want behalve de trouwjurk van ons mam die ik vroeger aandeed, had ik nog niet eerder een trouwjurk gepast.

Ik begon met 4 jurken te passen. Met wat aanwijzingen heeft Marleen er nog 3 bij gepakt. 2 jurken sprongen er echt uit en gaven ook het WOW-effect! Nou, dan nog een keer die 2 jurken aan, helemaal niet erg haha! In de paskamer had ik al snel de keuze gemaakt en dat was ook te zien toen ik uit de paskamer kwam, dat is hem! Iedereen trots en ons mam werd al emotioneel. En toen de vraag: “Jaimie is dit jouw jurk?” Stralend: “Ja dit is mijn jurk!”

De jurk was echt wat ik in gedachten had. De verkoopster gaf ook aan, dat ik erg zeker was van wat ik wilde. Vaak hoor je bruiden zeggen: “je weet, als je dé jurk aanhebt, dát is hem!” Ik dacht dan: jaja… Maar het is echt zo! Ik had dat gevoel ook en ik wil de jurk ook zo snel mogelijk weer aan!

Helaas nog een aantal maandjes wachten voordat wij gaan trouwen (ook voor jullie, want ik verklap niks). Maten zijn opgenomen en de jurk wordt in mijn maat besteld. We zijn super fijn geholpen en we hebben een leuke dag gehad. Echt zo leuk om te doen, zo speciaal, zo genoten!

Bedankt Mam, Petra, Deveny, Jessica en Fenn!!!

Tot de volgende keer!
Liefs Jaimie

 

“Wij gaan trouwen!” is een verzameling verhalen geschreven door een verloofd koppel over hun belevenissen en ervaringen tijdens de voorbereiding van hun bruiloft. Ze zullen in september 2015 gaan trouwen waarbij ID-S Weddingplanning aanwezig zal zijn als professioneel ceremoniemeester.