[heading_3 type=”simple”]Wij gaan trouwen![/heading_3]
[heading_5 type=”simple”]Deel 4: In ondertrouw gaan[/heading_5]

De maanden vliegen echt voorbij. We zijn nog steeds druk bezig met de voorbereidingen. Alles is zo goed als geregeld, leuk! Hieronder vertellen we verder over hoe Danny is geslaagd voor een trouwpak en over het in ondertrouw gaan.

Samen met ons pap, mam en schoonmoeder hadden we al een afspraak gepland staan voor het uitzoeken van een pak. Jaimie had wel een wens mee, dat ik niet hetzelfde kleur trouwpak als Wesley Sneijder uit zou kiezen!

We gingen samen naar Lenssen Mannenmode in Mierlo en het passen kon beginnen. Pak aan, pak uit en ga zo maar door. Natuurlijk hebben we samen veel gelachen tijdens het passen. Ik vond het helemaal niet erg omdat we fijn werden geholpen en dit was weer eens iets anders dan een kokspak aan hebben. Het was erg fijn dat ik daar met pak aan naar buiten kon om te kijken hoe de kleur buiten was. Zo was wel snel duidelijk welk pak het niet werd en welke we over twijfelden. Gelukkig was de keus snel gemaakt en waren we het er allemaal mee eens. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het eerste pak wat ik aan had. Het pak zat meteen als gegoten en kan niet wachten om het aan Jaimie te laten zien, die weet nog heeeeelemaal niets!

Afgelopen maand zijn we in ondertrouw gegaan. We hadden de afspraak een aantal maanden geleden al gemaakt. Het is wettelijk verplicht en dient minimaal twee weken en maximaal een jaar voor de trouwdatum te gebeuren. In ondertrouw gaan duurde ongeveer een half uur. We werden gelukkig apart genomen en niet aan de balie, dit om het toch iets specialer te maken. Dit wisten we al want dit stond netjes in de brief die we kregen van de gemeente. Om er toch een leuke dag van te maken hadden we samen een vrije dag (ondertrouw dus heel slim in de ochtend gepland).

Na het in ondertrouw gaan hebben we samen geluncht, gewinkeld, terrasje gezeten (het was echt heerlijk weer) en ’s avonds zijn we lekker uit wezen eten. Een leuke, gezellige, geslaagde dag: we zijn nu officieel verloofd!!!

Tot de volgende keer!

Liefs Jaimie en Danny

 

“Wij gaan trouwen!” is een verzameling verhalen geschreven door een verloofd koppel over hun belevenissen en ervaringen tijdens de voorbereiding van hun bruiloft. Ze zullen in september 2015 gaan trouwen waarbij ID-S Weddingplanning aanwezig zal zijn als professioneel ceremoniemeester.