[heading_3 type=”simple”]Wij gaan trouwen![/heading_3]
[heading_5 type=”simple”]Deel 5: Gastenlijst, uitnodigingen en ceremoniemeester[/heading_5]

Nu wordt het echt serieus. De grote dag komt steeds dichterbij en vooral als je de dagen telt, in plaats van de weken, Klinkt het nog dichterbij! De definitieve gastenlijst is klaar en dat is volgens veel bruidsparen erg moeilijk. Daarentegen hadden wij daar geen moeite mee en was het voor ons duidelijk wie we er graag bij willen hebben. En dan kunnen de uitnodigingen op de post, spannend!
Voor ons kwam het besef pas echt op de dag dat we de uitnodigingen op de post hadden gedaan. We zijn echt super blij met onze uitnodigingen.

In juni hebben we samen met onze fotograaf een loveshoot gedaan. Met de loveshoot foto’s hebben we samen een persoonlijke uitnodiging gemaakt. Een loveshoot wordt vaak gedaan om te wennen aan de camera en het poseren. Dit is vooral voor de mannen vaak lastiger. De foto’s zijn ook echt heel mooi dus dat belooft nog wat voor de trouwdag. We hebben veel leuke reacties gekregen op de kaart, super leuk om te horen!

Samen met onze ceremoniemeester hebben we het draaiboek al doorgenomen, aangepast, aangepast en weer aangepast haha! De taak van ceremoniemeester vinden wij belangrijk om alles goed te laten verlopen die dag, zodat wij ons daar geen zorgen om hoeven te maken. Want ja het is echt waar, er komt echt veel bij kijken op die dag!

We hebben gekozen voor een professionele ceremoniemeester, Marieke. Omdat we niemand van onze daggasten, familie en vrienden hiermee willen belasten, zodat ze allemaal de hele dag kunnen genieten van deze dag. Klopt niet helemaal want Marieke is toch ook een bekende? Maar ook daarom hebben we gekozen voor Marieke omdat we dit heel graag samen met haar willen beleven!

Tot de volgende keer!
Liefs Danny en Jaimie

 

“Wij gaan trouwen!” is een verzameling verhalen geschreven door een verloofd koppel over hun belevenissen en ervaringen tijdens de voorbereiding van hun bruiloft. Ze zullen in september 2015 gaan trouwen waarbij ID-S Weddingplanning aanwezig zal zijn als professioneel ceremoniemeester.