[heading_3 type=”simple”]Wij gaan trouwen![/heading_3]
[heading_5 type=”simple”]Deel 6: Het is bijna zover![/heading_5]

Dit is de laatste blog voor onze bruiloft. Wat is de tijd omgevlogen! Vanaf het moment van het aanzoek is de tijd omgevlogen terwijl we ruim 10 maanden hadden om alles te regelen. En dan denkt iedereen; Is het echt zo dat je zoveel tijd nodig hebt om alles te regelen? Dat is ook echt zo. Je kan ook wel binnen een paar maanden trouwen maar heb je dan alles wat je graag wil op je mooiste dag? Een bruiloft regelen kost tijd. Je moet weten wat je graag wil en of dat ook mogelijk is. Afspraken maken met fotograaf, bloemist, jurk uitzoeken enzovoorts kost gewoon tijd. Dat is ook meteen een tip wat ik nog meegeef aan iedereen die gaat trouwen: Geniet ervan! Ook van alle lieve mensen om je heen waarmee je alles, nou ja, bijna alles (niet alles verklappen natuurlijk) deelt. We hebben ook wat dingen voor onszelf gehouden (en nee, daar ga ik nu niets over vertellen hihi).

Over iets minder dan 2 weken is het dan zover. We hebben alles kunnen regelen hoe wij onze dag willen beleven. Je hoort ook dat sommige bruidsparen het totaal niet met elkaar eens zijn hoe ze de dag willen beleven. Of dat de vrouw bijna alles of het meeste regelt. Gelukkig waren we het eigenlijk altijd met elkaar eens. We stonden nooit tegenover elkaar, zo van: “ík wil dit”, “ja maar ík wil dat!” en hebben we heel veel samen geregeld (jaja, echt waar)!

Deze laatste 2 weken zijn ook echt de 2 drukste weken. Alles is geregeld maar nu gaan we alles definitief doorgeven: aantallen doorgeven, tijden doorgeven, draaiboek definitief maken enzovoorts. Deze week moeten wij allebei nog werken en dan een paar dagen voor onze bruiloft begint onze vakantie. Na onze bruiloft gaan we nog op huwelijksreis om lekker na te genieten en uit te rusten van deze drukke tijd. We hebben van ieder moment van de voorbereiding genoten maar vooral ook de reacties en belangstelling van iedereen, super! Zo leuk!

Bij Danny nemen de zenuwen al toe, bij mij (Jaimie) nog niet echt, maar wel gezonde spanning. Ik denk dat het begint als ik vakantie heb. We hebben er superveel zin in en we gaan er een mooie dag van maken!

Liefs Danny en Jaimie

Oh ja, we komen nog 1 keer terug met een blog en daar doen we natuurlijk een foto bij!

 

“Wij gaan trouwen!” is een verzameling verhalen geschreven door een verloofd koppel over hun belevenissen en ervaringen tijdens de voorbereiding van hun bruiloft. Ze zullen in september 2015 gaan trouwen waarbij ID-S Weddingplanning aanwezig zal zijn als professioneel ceremoniemeester.