Wij gaan trouwen – deel 7

  • Wij gaan trouwen! Dagboek van een bruidspaar.

Wij gaan trouwen!

Deel 7: Wittebroodsweken!

We zijn getrouwd! Op vrijdag 4 september was het dan eindelijk zover na bijna een jaar voorbereiden. Wat een prachtige dag was het en wat hebben we genoten! De dag kon voor ons niet lang genoeg duren. We hebben van iedere minuut genoten samen. De dag was precies zoals wij het graag wilden. Als we het nog eens over moesten doen, zouden we niets veranderen. Het enige wat we niet konden regelen was het weer. De paar dagen voor de trouwdag zagen de voorspellingen er heel slecht uit. En toen begon de dag met zon, yes! Af en toe zon, veel wolken en een beetje miezer regen. Oftewel: Hollands weer! (we waren eigenlijk wel blij dat het geen 30 graden was).

Onze dag zat vol met mooie momenten en persoonlijke verrassingen (veel verrassingen waar wij niets van wisten, super leuk!). De ceremonie in het kasteel, het kerkelijk huwelijk, Jaimie die naar het altaar werd gebracht door haar vader, speeches, zelfgemaakte liedjes en dansjes van onze mooie bruidsmeisjes. Wat hebben we samen gehuild en gelachen. Samen met alle dierbaren om ons heen hebben we de dag afgesloten met een geweldig feest tot in de late uurtjes! Het allermooiste moment van de dag was de first look; het moment dat we elkaar voor het eerst zagen. We wisten echt helemaal niets van elkaar, zo spannend. Danny kwam Jaimie ’s morgens ophalen bij het ouderlijk huis van Jaimie. Op dat moment waren we beiden erg zenuwachtig, kriebels in de buik. Intens moment vol emoties om nooit meer te vergeten!

Een goede voorbereiding, goed draaiboek en ook een goede ceremoniemeester hebben ervoor gezorgd dat onze dag precies is verlopen zoals wij het graag wilden. Alles verliep op tijd en we hebben overal de tijd voor genomen, dat is zo belangrijk. We hebben ’s morgens voor de ceremonie foto’s gemaakt (tip voor alle aanstaande bruidsparen). Nogmaals bedankt Marieke!

De huwelijksreis zit er ook al op, nog even genieten van onze wittebroodsweken. We zijn nog steeds aan het genieten en als we er weer over praten, krijgen we weer een grijns op ons gezicht. Afgelopen week hebben we onze prachtige foto’s opgehaald en wordt ons trouwalbum gemaakt.

Dit was ook ons laatste blog. Bedankt voor het lezen van onze blog! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen? Voor alle aanstaande bruidsparen die dit lezen: veel succes en vooral veel plezier met de voorbereidingen! Geniet ervan!

Liefs Danny en Jaimie