[heading_3]Het jaar van de nieuwe workshop[/heading_3]

Het is al weer februari 2016, wat gaat de tijd toch snel. En daarmee is het ook hoog tijd om eens te gaan zitten om terug te blikken op 2015. Maar waar moet ik beginnen? We zijn bezig geweest met zo veel nieuwe ideeën en natuurlijk de mooiste bruiloften. De mooie bruiloft van Yvonne en Rein met hun drie schatten van kinderen. En de knallende bruiloft van Danny en Jaimie, wat was dat een feest. We hebben ook al bruidsparen leren kennen die elkaar in 2016 het ja-woord gaan geven, dus dat is al een garantie dat 2016 ook weer een fantastisch trouwjaar gaat worden.

Naast het helpen van bruidsparen, hebben wij ook veel ceremoniemeesters mogen klaarstomen voor hun belangrijke taak tijdens een van onze Ceremoniemeester Workshops. Inspirerend en super leuk! In 2015 zijn we meer gaan samenwerken met trouwlocaties zodat we de workshops samen op hun locaties aan kunnen bieden, iets wat jullie in 2016 zeker terug zullen gaan zien. Daarnaast zijn we erg druk geweest met het vormgeven van onze nieuwe Workshop Trouwen, speciaal voor stellen die sinds kort verloofd zijn en doelgericht willen starten met de voorbereiding van hun trouwdag. Deze nieuwe workshop zorgt ervoor dat de voorbereiding van de bruiloft met zo veel mogelijk plezier en zo weinig mogelijk stress zal verlopen.

Concluderend is 2015 een inspiratievol jaar geweest en zal 2016 een jaar worden met nog veel meer mogelijkheden en kansen! Wij hebben in ieder geval nog heel veel nieuwe ideeën om samen met bruidsparen, ceremoniemeesters en trouwlocaties mee aan de slag te gaan!