[heading_3 type=”simple”]Een dag vol verrassingen[/heading_3]

Een jaar geleden ben ik in contact gekomen met David & Jeske, een leuk hip stel dat op hun eigen manier wilde trouwen. Hoe dit er precies uit moest komen te zien, wisten ze toen nog niet helemaal dus schakelden ze mij in voor wat extra hulp. En na een jaar lang bijna maandelijks samen te hebben gebrainstormd en georganiseerd was het op vrijdag 2 september 2016 zover, hun unieke dag.

Ik kwam die dag rond 8.15 uur aan bij Hotel de Leijhof in Oisterwijk, de bruid had hier overnacht met haar beste vriendin en ze waren lekker aan het ontbijten. Om 8.45 uur was het tijd om samen naar de kapsalon te wandelen waar haar haar werd gedaan en daarna terug naar het hotel voor visagie en aankleden. Er hing een ontspannen sfeer en het was een gezellige drukte in de hotelkamer. De bruidegom was bij zijn ouders om zich daar klaar te maken. De tijd vloog voorbij en voordat we het wisten was het tijd om naar de bijzondere plek te gaan voor de eerste ontmoeting.

De plek voor de ontmoeting was bijzonder omdat ze daar ooit verkering hebben gekregen. Een mooi stukje strand aan het water van de IJzeren Man, dicht gelegen bij de locatie waar we de rest van de dag zouden vertoeven. De bruidegom stond met zijn rug naar de bruid toen zij aan kwam lopen en daarop volgde een magische eerste ontmoeting. Na deze ontmoeting zijn er nog foto’s gemaakt en hebben we samen met het bruidspaar en de fotografen bij het strandje geluncht. En toen door naar het Strandpaviljoen om de daggasten te gaan verwelkomen, die om 14.00 uur zouden arriveren.

Het was die dag geweldig mooi weer en het terras bij de zaal was een heerlijke plek om de middag door te brengen. Nadat alle daggasten er waren, maakte het bruidspaar de entree en onthulden zij eindelijk hun daggasten het geheim wat ze al lange tijd bewaard hadden. Namelijk dat zij niet die middag zouden gaan trouwen maar juist in de avond, samen met alle genodigden!

Die middag was er dus ruim voldoende tijd om lekker te borrelen, kletsen en leuke foto’s te maken op het strand. Om 16.00 uur stond er een overheerlijke BBQ klaar. In de tussentijd werden er mooie speeches gehouden door naaste familieleden. Als toetje was er een sweettable met als middelpunt een mooie bruidstaart. Daarna was het tijd om op te gaan frissen en voor het bruidspaar om zich terug te trekken, want ze mochten nog niet gezien worden door hun avondgasten die om 19.00 uur aanwezig zouden zijn.

De avondgasten waren natuurlijk nog in de veronderstelling dat het bruidspaar al getrouwd was en dat ze kwamen voor het feest. Ze wisten nog niet dat de ceremonie nog moest beginnen! Hoe de reacties hierop waren lees je in het volgende deel!