[heading_3]Workshop Trouwen: De 1e stap na je verloving[/heading_3]

Het begint allemaal met een hersenspinsel, een vaag idee wat nog concreet moet worden. Na veel brainstormen met elkaar en met trouwlocaties wordt het allemaal steeds concreter en gaat het meer leven. Dan begint de research en wordt de informatie verwerkt in een presentatie en alle materialen worden gereed gemaakt. En nu is het zover: onze nieuwe dienst is een feit. Met trots presenteren wij: de Workshop Trouwen!

Met de Workshop Trouwen richten we ons op koppels die net verloofd zijn. Want na de verloving ga je de eerste stappen zetten met het regelen van je bruiloft. Het begint met de oriëntatie. Je struint het internet af naar mogelijkheden, checklists en inspiratie en misschien bezoek je zelfs ook een trouwbeurs. Al snel kom je erachter dat er ontzettend veel informatie te vinden is en dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Herkenbaar?

Daarnaast weet ik uit ervaring dat veel bruidsparen in eerste instantie heel veel, soms “wilde” ideeën hebben maar dat ze deze al snel aan de kant schuiven, omdat zij het idee hebben dat het niet haalbaar is binnen hun budget of past binnen de bestaande tradities. Hierdoor wordt de unieke droombruiloft al in een vroeg stadium vervangen voor een ‘normale’ bruiloft. En dat is heel jammer want er is veel meer mogelijk dan dat iedereen denkt.

In deze nieuwe workshop nemen we met de verloofde stellen in een korte tijd de belangrijkste regelzaken door. We zorgen ervoor dat de deelnemers out of the box gaan denken en hun werkelijke droombruiloft gaan realiseren. Want met de juiste creativiteit en kennis is er veel meer mogelijk binnen ieder budget. Dus ben of ken je iemand die verloofd is en vol ideeën en inspiratie aan de slag wil gaan, dan is deze workshop een echte aanrader!

Bekijk de locaties, tijden en meer informatie onze vernieuwde website: Workshop Trouwen