Endless ID-S

Endless ID-S staat voor onuitputtelijke hoeveelheid ideeën

Wanneer: vanaf de start van de voorbereidingen

Endless ID-S is hét totaalpakket van ID-S Weddingplanning waarbij we alles, maar dan ook echt alles uit de kast trekken om van jullie bruiloft die unieke beleving te maken waarvan jullie altijd gedroomd hebben! Samen creëren we jullie trouwdag bomvol unieke en onvergetelijke momenten, waarvan jullie zorgeloos kunnen genieten. Samen gaan we jullie dag tot in de kleinste details organiseren.

Professionele ceremoniemeester

Werkwijze

▪ Vrijblijvend kennismakingsgesprek
▪ Begeleiding van A tot Z
▪ Ceremoniemeester op de trouwdag
▪ Persoonlijk evaluatiegesprek na de trouwdag

De bruiloft organiseren begint met een uitgebreid plan van aanpak dat ervoor zal zorgen dat we binnen de beschikbare tijd en binnen jullie budget alle zaken zorgeloos kunnen regelen. De hele voorbereiding blijft een wisselwerking tussen jullie en de weddingplanner. Ze zal op basis van jullie wensen en karakter steeds unieke ideeën aandragen waarvan jullie gebruik kunnen maken.

Gedurende de gehele voorbereiding bewaakt de weddingplanner het budget en zorgt ze ervoor dat alles tijdig geregeld is voor jullie grote dag. Op jullie huwelijksdag neemt de weddingplanner de taak van ceremoniemeester op zich. Ze zorgt ervoor dat alles volgens het vooraf opgestelde draaiboek verloopt waarbij jullie zelf niets meer hoeven te regelen en alleen maar hoeven te genieten.

 

 

 

Kosten

▪ vanaf € 2499,- incl. btw
▪ excl. reiskosten