FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Missie

[two_third]

[heading_3]Missie ID-S Weddingplanning[/heading_3]

Onze grootste wens is om vooral bruidsparen die veel zelf willen organiseren en een “normaal” tot “klein” budget hebben, te helpen bij de voorbereidingen van hun grote dag. Adviseren en coaching spelen hierbij een grote rol. We willen bruidsparen mogelijkheden bieden en ideeën geven om met een klein budget veel te kunnen realiseren. Met ID-S Weddingplanning doen wij dit door diverse betaalbare diensten aan te bieden voor bruidsparen.

Daarnaast willen wij diverse adviserende diensten aanbieden gericht op de personen die de planning ten uitvoer moeten gaan brengen, namelijk de ceremoniemeesters. Het ceremoniemeesterschap is een belangrijke taak waar niet iedereen op zit te wachten en die vaak onderschat wordt. Je kan een bruiloft nog zo goed organiseren, maar als de ceremoniemeester het plan niet optimaal ten uitvoer brengt, kan de dag heel anders verlopen dan gepland. Daarom is het zo belangrijk om ervoor te zorgen dat de ceremoniemeester perfect is voorbereid en een goede communicatie heeft met het bruidspaar.

“We zien het als een uitdaging om bruidsparen en ceremoniemeesters te inspireren en te stimuleren om samen tot unieke ideeën te komen. Out of the box denken en nieuwe mogelijkheden ontdekken staat hierbij voorop. Ons uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat ook bruidsparen, zonder een megabudget een unieke en fantastische bruiloft krijgen. Ons motto hierin is: niks is te gek is en alles kan.”
[/two_third]

[one_third_last][box_content][heading_3 type=”simple”]Volg ons op Facebook[/heading_3]

[/box_content]

 

[box_content][heading_3 type=”simple”]Referenties[/heading_3][recent_works max=”2″ template=”list_one_twelfth” hide=”date, comments_link, summary, categories, tags, button_1″]Bekijk hier alle referenties

[/box_content]

 

Aangesloten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland BWPN

ID-S Weddingplanning is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland

[/one_third_last][divider_top]