Daniël en Manuela

12 december 2014

“Marieke werkt volgens schema’s, is duidelijk in haar communicatie, denkt mee, draagt ideeën aan, stelt gerust, is goed bereikbaar, houdt zich aan de afspraken, voelt situaties aan, luistert en geeft advies.”

Manuela

Voordat ik ten huwelijk werd gevraagd droomden wij af en toe van hoe onze bruiloft er uit zou komen te zien. Na een avond brainstormen waren we overweldigd door de mogelijkheden. We hebben toen al de afspraak gemaakt; mits betaalbaar, willen we tegen die tijd graag een weddingplanner in de arm nemen.

Het aanzoek kwam sneller dan verwacht; in december 2013 werd ik toen huwelijk gevraagd. We mochten niet langer dromen over onze bruiloft, maar onze droom werkelijkheid maken. Na enig onderzoek kwam ik er achter dat iedereen zich weddingplanner mag noemen en dat sommige ‘weddingplanners’ een op een websites kopieerden.

Wij wilden om te beginnen een betrouwbare weddingplanner en zodoende kwam ik uit bij de beroepsorganisatie voor weddingplanners in Nederland en België.

Het profiel, de foto en de website van Marieke spraken ons aan en wij legden contact. Na een prettige telefonische kennismaking gingen we over tot een kennismakingsgesprek. Hierin zijn wensen en verwachtingen uitgesproken. Aan de hand van dit gesprek heeft Marieke een offerte en een moodboard gemaakt. Het leuke van dit laatste was is dat zij hiermee heeft laten zien dat zij begreep wat wij graag wilden voor onze bruiloft. Wij hebben gekozen voor een totaalpakket, zodat zij alle zorgen uit handen zou nemen tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf.

Vanaf dat moment kon het plannen beginnen. Marieke werkt volgens schema’s, is duidelijk in haar communicatie, denkt mee, draagt ideeën aan, stelt gerust, is goed bereikbaar, houdt zich aan de afspraken, voelt situaties aan, luistert en geeft advies.

Op de dag zelf heeft Marieke de bruiloft in goede banen geleid en was zij, zonder op de voorgrond te treden, er wanneer dat nodig was. Ook van de gasten hebben wij achteraf gehoord dat zij Marieke als een professionele en prettige ceremoniemeester hebben ervaren; correct, vriendelijk, aanwezig wanneer nodig, maar niet overdreven aanwezig.

Wij kunnen Marieke van harte aanbevelen!

Manuela

De keus voor een weddingplanner is snel gemaakt. Je trouwt maar een keer in je leven en daardoor heb je weinig ervaring met alles met wat naar de aanloop van een bruiloft komt kijken.

Marieke heeft ons zeer goed begeleid richting de grote dag waardoor wij geen enkel moment stress hebben ervaren. Door middel van een planning ben je er zeker van dat je geen zaken vergeet en in alle rust kan toeleven naar de bijzondere dag. Niet onbelangrijk is ook dat Marieke het vooraf gestelde budget bewaakt waardoor je achteraf niet met extra kosten geconfronteerd wordt. Marieke is afsprakentrouw, grijpt in daar waar nodig, laat los daar waar mogelijk; ik heb de samenwerking met Marieke als zeer plezierig ervaren en ik kan haar daarom aan ieder toekomstig bruidspaar aanbevelen!

Daniël

Fotocredits: Pleunie van Raak