Danny en Jaimie

4 september 2015

“Tijdens de bruiloft verloopt alles zo goed dat je bijna niet merkt dat Marieke er ook nog is. Als er dan alsnog dingen onverwachts gebeuren lost Marieke dit altijd netjes op! Kortom ze heeft de dag perfect laten verlopen.”

Danny

Ruim een jaar voor onze bruiloft begonnen wij na te denken over wie we als ceremoniemeester wilden op onze bruiloft. Eigenlijk vonden we het niet zo leuk om onze naaste familie of vrienden hiervoor te vragen voor zo’n belangrijke taak op onze dag.

Dankzij Marieke is het voor ons een onvergetelijke dag geworden!

Samen hebben we onze wensen op papier gezet. Marieke heeft heel fijn met ons meegedacht, meegeholpen en was ook erg enthousiast. Ze luisterde goed naar onze wensen en ideeën, was goed bereikbaar en niets was haar teveel.

Marieke was goed voorbereid voor de gesprekken en heeft ook heel veel nuttige tips gegeven waar wij nog niet aan gedacht hadden.

Het uitgebreide draaiboek, wat we samen met Marieke hebben samengesteld, zorgde er voor dat onze trouwdag precies gelopen is zoals wij het wilden. Dat is voor elk bruidspaar echt onmisbaar en Marieke verloor het draaiboek die dag geen moment uit het oog! We hebben die dag nergens naar hoeven te kijken en onze gasten ook niet.

Wij kunnen Marieke aan ieder toekomstig bruidspaar aanbevelen!

Kortom dankzij Marieke konden wij als bruidspaar volop genieten van de mooiste dag van ons leven, het was geweldig!

Jaimie van Seccelen-Lipscomb

Om een bruiloft zorgeloos te laten verlopen is het belangrijk een goede ceremoniemeester te hebben. Doordat er zoveel geregeld moet worden voor en tijdens de bruiloft is het een must om dit goed op orde te hebben. Daardoor heb je een dag die ontspannen en zorgeloos verloopt!

Mede dankzij Marieke is dit een onvergetelijke en zorgeloze dag geworden! Na verschillende gesprekken samen met Marieke hadden we de grote lijnen uitgezet. Marieke begeleidde ons hier goed in met verschillende tips en aanbevelingen. Ze was op alles voorbereid en dit was goed te zien bij de gesprekken. Ze had al dingen op orde waar wij nog niet aan hadden gedacht.

Met behulp van het draaiboek wat we samen met Marieke hebben gemaakt, hadden we een duidelijk overzicht van de dag. Door haar professionaliteit heeft ze heel veel zorgen weggenomen!

Tijdens de bruiloft verliep alles zo goed dat ik bijna niet heb gemerkt dat Marieke er ook nog was. Als er dan alsnog dingen onverwachts gebeurden loste Marieke dit altijd netjes op. Ze heeft onze dag perfect laten verlopen!

Ik kan dan ook iedereen die nog moet gaan trouwen Marieke aanraden als ceremoniemeester.

Marieke bedankt voor alles!

Danny van Seccelen

Fotocredits: Trouwdag in Beeld