David en Jeske

2 september 2016

“Vanaf het begin hebben wij met een gerust hart de organisatie van de bruiloft aan Marieke uit handen gegeven. Ze durfde groot met ons mee te denken, maar verloor nooit de kleine details uit het oog.”

David en Jeske

Verliefd, verloofd, getrouwd… alleen bij ons dan in een tijdsbestek van 9 jaar. Wij nemen graag onze tijd voor de mooie dingen in het leven. Na onze verloving in 2014 hebben we dan ook 2 jaar uitgetrokken om de bruiloft te organiseren, moet lukken dachten wij. Het eerste jaar vloog voorbij en we hadden alleen de locatie nog maar vastgelegd. Ons hoofd zat vol met ideeën maar alles concreet krijgen en organiseren bleek lastig. En toen was er Marieke…

Tijdens de bruiloft van goede vrienden van ons, hadden wij al eens kennis gemaakt met Marieke. Haar prettige omgang met de gasten en de kunst om op haast onzichtbare wijze toch alles in goede banen te leiden was ons niet onopgemerkt gebleven. Het was meteen ook een oplossing voor ons dilemma dat we niet één van onze gasten als ceremoniemeester wilde vragen.

Ruim 1 jaar voor onze bruiloft hebben wij het contact gelegd met Marieke en is zij voor een kennismakingsgesprek bij ons langs geweest. Marieke voelde ons meteen goed aan en ging enthousiast mee in onze ideeën. Wij wilde graag een bruiloft op onze manier doen, een beetje tegen de regels in soms. Voor Marieke geen probleem, zij durfde out of the box te denken, maakte onze (soms wat gekke) ideeën mogelijk en zocht alternatieven voor dingen die minder goed mogelijk waren. Zo heeft zij van onze droom beetje bij beetje werkelijkheid weten te maken.

Vanaf dat moment was de aanloop naar de bruiloft al een feestje voor ons. We hebben uitgekeken naar de avonden en middagen dat Marieke langs kwam, zonder uitzondering stipt op tijd overigens. Altijd gezellig, enthousiast, ruimdenkend, maar ook zeker ordelijk, gestructureerd en overzichtelijk. We kwamen altijd weer iets verder, dat hield zij goed in de gaten. Vanaf het begin hebben wij met een gerust hart de organisatie van de bruiloft aan Marieke uit handen gegeven. Ze durfde groot met ons mee te denken, maar verloor nooit de kleine details uit het oog.

Op de dag zelf plaatste Marieke zich op de achtergrond maar wist dit zo te doen dat ze er altijd was als we haar even nodig hadden. Wij kijken terug op een hele bijzondere dag waarin wij dankzij Marieke samen met onze gasten zorgeloos hebben kunnen genieten.

David & Jeske de Boer