Gabriël & Priscilla

2 juli 2016

“Zeker met een grote bruiloft is het heerlijk om iemand te hebben die exact begrijpt wat er moet gebeuren en alle contacten overneemt.”

“Marieke is iemand die zich heel goed in kan leven in de ideeën en wensen van een bruidspaar… ze heeft voor ons een topprestatie geleverd!”

Gabriël en Priscilla

De primaire reden waarom wij voor een ceremoniemeester en weddingplanner gekozen hebben is dat onze bruiloft uniek en specifiek voor ons op eigen wijze opgetuigd is. Door Marieke aan te stellen als weddingplanner in de voorbereiding en ons te begeleiden tijdens onze grote dag hebben wij optimaal kunnen genieten van wat de grootste dag van ons leven is geworden. Het wordt wel vaker gezegd maar het is dan ook echt zo: “de weddingplanner neemt alle stress weg”!

De laatste weken in aanloop naar onze bruiloft zijn volledig overgenomen door Marieke. Hierdoor konden wij ons concentreren op elkaar en onze eigen laatste puntjes. Zeker met een grote bruiloft is het heerlijk om iemand te hebben die exact begrijpt wat er moet gebeuren en alle contacten overneemt zodat je zelf ontspannen richting de grote dag kan uitkijken.

Wij komen beide uit verschillende culturen en hebben daardoor ook allebei enorm genoten van de kleine dingen die onze bruiloft toch speciaal voor ons maakten. De samenwerking met Marieke is echt van enorme toegevoegde waarde geweest. Het is heel erg fijn als iemand met je mee kijkt en aan alle dingen denkt die je dreigt te vergeten. De kleinste dingen die misschien heel onbelangrijk lijken, worden verzorgd en aangepakt.

Marieke is iemand die zich heel goed in kan leven in de ideeën en wensen van een bruidspaar. Van de decoratie tot aan het feest was alles tot in de puntjes geregeld. Ze heeft boven verwachting onze bruiloft op rolletjes laten lopen en is altijd bereid geweest om een stapje extra te doen, zelfs als we het niet in de gaten hadden. Buiten het feit dat ze zich goed staande heeft weten te houden in onze 300 gasten tellende bruiloft, heeft ze zich ook nog ingezet op de kleine dingen die voor ons heel erg belangrijk zijn.

Wij zijn Marieke en ID-S enorm dankbaar voor het zo goed laten verlopen van onze bruiloft. Wij kunnen iedereen aan raden om een weddingplanner te nemen. ID-S heeft voor ons een topprestatie geleverd!

Gabriël en Priscilla Crox