Pascal en Liesbeth

4 augustus 2016

“Elke punt, elke komma, elke seconde, elke minuut, elke gast, elke detail kreeg de aandacht die het nodig had en Marieke? Marieke die deed het gewoon, daar waar wij allang afgehaakt zouden zijn ging zij door met energie voor 10.”

Pascal en Liesbeth

Zomaar een dag ergens in 2014…..we besluiten te gaan trouwen. Maarja…. trouwen…. hoe doe je dat nu en wat komt daar allemaal bij kijken?
Zoals vele aanstaande bruidsparen dus de trouwevenementen afslenteren om inspiratie op te doen, en op één van die evenementen ontmoeten we Marieke.

De beroemde ‘klik’ die is er onmiddellijk en we hebben een erg leuke eerste kennismaking, worden door Marieke al goed aangehoord en zijn erg benieuwd welke bijdrage zij aan onze toekomstige mooie dag kan gaan leveren. Deze nieuwsgierigheid leidde tot een erg leuke eerste afspraak bij ons thuis waarbij alles wel zo’n beetje de revue passeerde. Duidelijk werd op dat moment dat het ceremoniemeesterschap door Marieke ingevuld zou gaan worden. Er zijn simpelweg zoveel zaken welke aandacht vragen en het is simpelweg zo gigantisch hard werken… daar moet je een professional voor hebben. Het grappige is dat dat professional zo koud en hard klinkt maar dat is het absoluut niet… een warme en zorgzame deken… dat is het wel.

Veel tips, veel ‘wat als’, veel lachen, veel ideeën, veel inspiratie, veel werk, veel “hebben jullie hier al aan gedacht?”, veel “nee, eigenlijk niet aan gedacht”, veel mooie gesprekken….veel van alles wat mooi en goed is. Máár niet té veel… maar wel veel om onze dag tot een succes te gaan maken.

Elke punt, elke komma, elke seconde, elke minuut, elke gast, elk detail kreeg de aandacht die het nodig had en Marieke? Marieke die deed het gewoon, daar waar wij allang afgehaakt zouden zijn ging zij door met energie voor 10.

Uiteindelijk, na 2 jaar (!) voorbereiding is de grote dag daar en alle verwachtingen worden waargemaakt. Marieke is als een vis in het water en vliegt als bezige bij van ons naar taart, naar ring, naar gast, naar zaal, naar alles wat aandacht nodig heeft. Ongelofelijk… en in de tussentijd krijgen wij ook nog aandacht. Onze daggasten complimenteren ons met deze ceremoniemeester maar die complimenten komen Marieke toe, voor de volle 100%.

Marieke, écht je bent zo’n ontzettende kanjer… zonder jou was onze dag niet geweest wat hij geworden is. Onze dag is ook jouw dag geworden, jij bent hier onlosmakelijk mee verbonden. We kunnen je niet genoeg bedanken en in de toekomst… in de toekomst hopen we weer een reden te hebben om van je talenten gebruik te mogen maken.

Pascal en Liesbeth Smetsers

Fotocredits: Tamara Barning