Rein en Yvonne

19 september 2015

“We kunnen met recht zeggen dat Marieke ondersteunt bij het totstandbrengen van een zeer persoonlijke, ontroerende, geestige dag. Marieke ontzorgt zowel voor als tijdens je trouwdag.”

Rein en Yvonne

Een weddingplanner? Is dat niet iets uit romantische films of voor een bruiloft van een Bekende Nederlander? Jazeker, maar ook als je een kleiner budget hebt, je graag een soepel lopende en goed georganiseerde trouwdag wil en in de aanloop naar je grote dag originele ideeën, praktische tips, structuur en een goede sparring partner kan gebruiken ben je bij Marieke aan het juiste adres!

6 maanden voor onze bruiloft vond het eerste gesprek met Marieke plaats. In grote lijnen hadden we een beeld van onze dag. We zijn zelf al eens ceremoniemeester geweest bij een bruiloft en wisten dus wat er op ons af zou komen. Maar ja … weten wat er komt is één ding… het vervolgens zelf doen is een tweede. We hebben gekozen voor het ID-s ceremonie-meester pakket aangevuld met een tweetal adviesgesprekken. Marieke heeft ons super begeleid. Eerst met het scherp krijgen van de wensen voor onze dag en vervolgens bij de totstandkoming van de dag zelf. Ze gebruikt daarvoor vaste templates, geeft structuur, stelt deadlines en ondertussen biedt ze een karrevracht aan ideeën en connecties. Zo wilden we bijvoorbeeld graag live-muziek bij onze ceremonie en feestelijke borrel. Via Marieke kwamen we bij een heel goed boekingsbureau waar we een geweldige DJ, saxofonist en zangeres hebben gevonden (en niet onbelangrijk: binnen ons budget!).

Hoe minder dagen tot de trouwdag, hoe meer details besproken en vastgelegd worden. Marieke behoudt het overzicht en volgt de afspraken met leveranciers op: muziek, locatie, de “BABS”, fotograaf etc En wat een service: Marieke belt in de week voor de bruiloft alle leveranciers na en controleert zelfs de route naar de trouwlocatie.

Om de organisatiekunde van Marieke te bundelen met de persoonlijke inbreng van een aantal van onze naasten hebben wij hebben Marieke gekoppeld aan een aantal goede vrienden. Samen hebben zij gezorgd voor de persoonlijke touch op onze bruiloft, prachtige aankleding van de trouwlocatie en een aantal erg leuke verrassingen.

We kunnen met recht zeggen dat Marieke ondersteunt bij het totstandbrengen van een zeer persoonlijke, ontroerende, geestige dag. Marieke ontzorgt zowel voor als tijdens je trouwdag. Doen dus!

Rein en Yvonne Retera