[heading_3 type=”simple”]Daar waar jullie sprookje tot leven komt[/heading_3]

In een uitgestrekt park met romantische stijltuinen en prachtige flora en fauna ligt Kasteel de Haar. Het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland, dat op nog geen twintig minuten rijden van Utrecht en Amsterdam te vinden is. Het gehele jaar kan er getrouwd worden, zowel binnen als buiten. Het is ook mogelijk om jullie gehele dag bij ons door te brengen.

Zeven dagen per week kunnen jullie bij Kasteel de Haar het jawoord geven, zowel overdag als in de avonduren. Trouwen kan bijvoorbeeld in de kapel. Deze sfeervolle kapel wordt gekenmerkt door sereniteit en elegante eenvoud. De glas-in-loodramen, de middeleeuwse heiligenbeelden en de kleurige beschilderingen zorgen voor een hele bijzondere sfeer. In de kapel is ook een combinatie van een burgerlijk huwelijk, gevolgd door een kerkelijke inzegening, mogelijk.

Hebben jullie altijd gedroomd van een huwelijk in de buitenlucht? Wij bieden jullie ook de mogelijkheid om in de prachtige tuinen van het kasteel te trouwen. Het is mogelijk om in de periode mei tot en met augustus in de tuinen in het huwelijk te treden. Er zijn drie verschillende locaties uitgekozen waar jullie huwelijk kan plaatsvinden. De romantische Rozentuin, de klassieke Romeinse Tuin of onder de grote kastanjeboom: iedere locatie heeft zijn eigen karakter en sfeer.

“Wij hadden van te voren de verschillende trouwlocaties bekeken bij Kasteel de Haar. Alle locaties zijn prachtig, maar wij waren er meteen over uit dat wij buiten in de rozentuin wilden trouwen met het kasteel op de achtergrond. Wij trouwden in de zomer en alle bloemen stonden mooi in de bloei. Het was een prachtige dag. Mede dankzij het personeel van Kasteel de Haar hebben wij de mooiste dag van ons leven ervaren”, aldus Sushma en Steve die in augustus 2015 trouwden bij Kasteel de Haar.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een sprookjeshuwelijk op De Haar? Neem voor meer informatie contact op met Sandra Bouw via 030-6778529 of klik hier voor meer informatie.

In “Trouwlocaties!” brengt ID-S Weddingplanning de mooiste trouwlocaties onder de aandacht en bekijkt wat zij kunnen betekenen voor jou als bruidspaar! De teksten zijn geschreven in overleg met de trouwlocaties en vanuit het perspectief van de trouwlocatie.