[heading_3 type=”simple”]Bij de Ernst Sillem Hoeve[/heading_3]

In een eerder blog heb je meer kunnen lezen over de romantische trouwlocatie Ernst Sillem Hoeve. Ik ben bij de Ernst Sillem Hoeve op bezoek geweest en heb de kans gehad om deze mooie locatie met eigen ogen te bezichtigen en te spreken met het vriendelijke team van de Ernst Sillem Hoeve.

Als weddingplanner ben ik altijd benieuwd hoe de voorbereiding tussen bruidspaar en trouwlocatie wordt vormgegeven. Dus ik legde de volgende vraag aan hen voor: “Welk traject leggen bruidsparen bij jullie af vanaf het eerste contactmoment tot aan de daadwerkelijke trouwdag?”

In de meeste gevallen nemen bruidsparen in eerste instantie contact met hen op via de e-mail maar het gebeurt ook dat ze bellen of zelfs spontaan even langskomen. Iets wat voor de Ernst Sillem Hoeve geen enkel probleem is. Daarna volgt er een gesprek om de wensen van het bruidspaar te bespreken zodat er een gedetailleerde offerte op maat uit rolt. Na goedkeuring van deze offerte gaan de voorbereidingen echt van start, want de trouwlocatie is in bijna alle gevallen één van de eerste zaken die bruidsparen vastleggen. En hoe gaat dat dan verder in zijn werk?

Tijdens het voorbereidingstraject heb je als bruidspaar bij de Ernst Sillem Hoeve te maken met een vaste contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat de communicatie via korte lijnen verloopt zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. De contactpersoon is zelfs aanwezig op de trouwdag om alles in goede banen te leiden, uiteraard ook met behulp van de overige teamleden die indien nodig bij kunnen springen in de voorbereidingen en bij eventuele afwezigheid van de contactpersoon.

Het aantal contactmomenten in de voorbereiding tussen het bruidspaar en de Ernst Sillem Hoeve verschilt erg per bruidspaar. Afhankelijk van de behoeftes van het bruidspaar plannen ze de contactmomenten in. Dit kan zijn een persoonlijk gesprek of via e-mail. Aan de hand van deze contacten maken zij een programma voor de dag dat bruidsparen kunnen gebruiken als handige leidraad bij het opstellen van hun draaiboek voor de trouwdag. Naast de locatie, catering, bruidstaart en bruidssuite, kunnen ze ook meedenken en helpen bij de decoratie van de locatie. Dit is dan iets wat je als bruidspaar weer van je vaak lange to do lijst af kunt strepen.

Op de trouwdag zelf worden alle afspraken door de Ernst Sillem Hoeve nagevolgd en komt de visie van de trouwdag tot leven. En misschien worden zelfs de verwachtingen wel overtroffen.

Meer weten bekijk de video of ga naar de website!