FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Even voorstellen

[two_third]

[heading_3 type=”simple”]ID-S Weddingplanning[/heading_3]

Naast de volledige voorbereiding en begeleiding van het bruidspaar, verzorgen we individuele begeleiding van ceremoniemeesters. De ideale manier om een eigen ceremoniemeester zoals een broer, zus of goede vriend zich voor te laten bereiden op alle taken.

De naam ID-S is afkomstig van zowel ‘ideas’ als ‘identities’. Wij creëren voor ieder koppel een bruiloft vol unieke ideeën die perfect past bij het karakter van het bruidspaar. ID-S kenmerkt zich door de zakelijke en gestructureerde uitstraling maar toch heel persoonlijke aanpak. Jullie genieten van een zorgeloze voorbereiding en samen creëren we jullie perfecte bruiloft

We zijn trots op het behalen van het diploma professional weddingplanner bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland, oftewel BWPN waar we sinds 2013 lid van zijn. ID-S Weddingplanning is de eerste BWPN-gediplomeerde weddingplanner in Eindhoven. De weddingplanners die zich onder het label van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland mogen scharen, zijn allen gediplomeerd. Ze worden getoetst aan de hand van de gevolgde opleiding, de gevolgde trainingen en de opgebouwde ervaring als weddingplanner.

[/two_third]

[one_third_last]

Aangesloten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland BWPN

[/one_third_last]

[heading_3 type=”simple”]De gezichten achter ID-S Weddingplanning[/heading_3]
[one_half]

Weddingplanner Marieke van Seccelen

Marieke van Seccelen
Gediplomeerd Weddingplanner

[/one_half]
[one_half_last]

Jeroen Berkers

Jeroen Berkers
Webmaster en marketing

[/one_half_last]

[heading_3 type=”simple”]Onze Weddingplanner[/heading_3]

Graag wil ik me even persoonlijk voorstellen. Mijn naam is Marieke van Seccelen en ik woon in Eindhoven. Ik ben verzot op het regelen en plannen van allerlei evenementen. Werken met bruidsparen is een passie en een droom die voor mij is uitgekomen.

Tijdens mijn HBO opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening, heb ik geleerd te functioneren in de meest stressvolle situaties. Daarna heb ik jaren ervaring opgedaan als educatie coördinator bij een internationaal bedrijf. Mijn werk bestond voornamelijk uit het organiseren van trainingen, modeshows, beurzen en evenementen in binnen- en buitenland. Hierdoor ben ik specialist geworden in het organiseren van allerlei evenementen.

Op de website van de BWPN zag ik de opleiding weddingplanner die mij fantastisch leek. Ik ben naar de eerste de beste informatieavond gegaan en heb me direct in laten schrijven voor de individuele opleiding welke in september 2011 van start ging. Om me voor 100% te kunnen inzetten voor de opleiding en de opstart van het bedrijf, ben ik gestopt bij mijn toenmalige werkgever. Hierdoor heb ik de opleiding binnen één jaar afgerond met een 9,1 voor mijn eindexamen! Nu hangt mijn diploma te pronken aan de muur van ons kantoor. De kers op de taart van de opleiding was het mogen begeleiden van mijn stagebruidspaar. Dit heb ik met enorm veel plezier gedaan. Veel meer hierover vind je in de referenties.

Nu ben ik lekker druk met ID-S Weddingplanning en ik ben blij dat ik mijn droom heb nagejaagd. Ik heb veel hulp en steun van mijn partner Jeroen die mij vooral helpt bij zakelijke en marketinggerichte activiteiten. Door onze samenwerking kunnen wij onze krachten bundelen waardoor we met vertrouwen de toekomst tegemoet zien.

Rest me nog jullie veel plezier te wensen in de voorbereiding naar jullie trouwdag en misschien mogen wij ook jullie helpen om daar een relaxte maar onvergetelijke dag van te maken!

[one_half]

[heading_3 type=”simple”]Referenties[/heading_3][box_content][recent_works max=”3″ template=”list_one_twelfth” hide=”date, comments_link, summary, categories, tags, button_1″]Bekijk hier alle referenties

[/box_content]

[/one_half]

[one_half_last]

[heading_3 type=”simple”]Blogs[/heading_3][box_content][recent_posts max=”3″ hide=”author, comments_link, summary, categories, tags, button_1″]Bekijk hier alle blogs

[/box_content]

[/one_half_last]

 

[heading_3 type=”simple”]Volg ons op Facebook[/heading_3]

[divider_top]