[heading_3 type=”simple”]4 Tips voor fotohokjes op bruiloften[/heading_3]
Op bruiloften en bedrijfsfeesten zie je steeds vaker photobooths: met behulp van gekke snorretjes en andere feestartikelen zoals pruiken ga je grappig op de foto en krijg je een print mee om naar huis mee te nemen als aandenken. Wij hebben enkele tips voor je, waar je aan kan denken bij het zoeken naar een fotohokje. Het grootste overzicht van alle soorten, maten en prijzen fotohokjes vind je op photobooths-huren.nl.

Populaire datum? Leg hem snel vast!
Ga je trouwen op een populaire datum zoals 7-7-2017 of 10-8-18. Bedenk dat je niet de enige bent! Niet alleen voor trouwlocaties, trouwambtenaren, maar ook voor photobooths, DJ’s, trouwvervoer en andere benodigdheden op je bruiloft heb je een grote kans dat als je enkele maanden van tevoren boekt sommige fotohokjes en fotopalen al verhuurd zijn. Als richtlijn raden we bruidsparen dan ook aan om 6 maanden van tevoren te boeken als ze in het trouw hoogseizoen gaan trouwen.

Locatie, locatie, locatie!
Denk goed na over de locatie van je photobooth: zorg er voor dat het een plek is waar hij goed op valt, zodat je gasten het fotohokje onmogelijk over het hoofd kunnen zien! Het is zonde om een fotohokje te huren en hem dan te verstoppen in een aparte kamer, gang, garderobe of bij de ingang/uitgang!

Unieke photobooths
Heb je al een fotohokje gezien op een bedrijfsfeest of een bruiloft van iemand anders en vind je het idee leuk, maar wil je iets bijzonders? Gelukkig zijn er verschillende unieke fotohokjes te huur. Als je een feest of receptie in de buitenlucht geeft, kan je een caravan photobooth of een fotobusje overwegen. Ook zijn er fotohokjes die video’s opnemen of die een GIF maken. Een GIF’je bestaat uit een aantal kort achter elkaar geschoten foto’s die je vervolgens achter elkaar laat zien, zodat de illusie van bewegend beeld ontstaat. Daarnaast zijn er nog photobooths in limousines, bakfietsen, zelfs een paardentrailer! Bekijk hier een overzicht van alle bijzondere fotohokjes die je kan huren.

Reiskosten van de photobooth
Je bent wellicht op zoek naar een fotohokje bij jou in de buurt. Besef dat een aantal verhuurders pakketten aanbieden inclusief reiskosten, zodat het niets uit maakt, waar jij of de verhuurder woont. Bij andere verhuurders zijn de reiskosten weliswaar exclusief, maar zijn de eerste 50 of 100 kilometer gratis. Ten slotte zijn de reiskosten , bijvoorbeeld 50 cent per kilometer, meestal maar een klein bedrag van de uiteindelijk huurprijs, zodat het jammer is als je een mooi fotohokje links laat liggen vanwege de reiskosten. Als je vergelijkt en je hebt een maximaal budget, vergeet dan in elk geval niet om verschillende verhuurders met elkaar te vergelijken op basis van totale huurprijs, inclusief reiskosten.

Mark & Irene Reijman hebben photobooths-huren.nl opgericht om het kiezen van het fotohokje dat het best bij jou past een stuk gemakkelijker te maken. Vraag direct een offerte aan, ontvang korting en kies uit meer dan 70 verschillende fotohokjes!