[heading_3 type=”simple”]Wat zit er allemaal in mijn weddingplannerkoffer?[/heading_3]

Als weddingplanner heb ik bij elke trouwdag een hele koffer bij met spullen die ik eventueel nodig kan hebben op een trouwdag. In deze reeks ga ik elke keer iets van het geheim verklappen wat er nu eigenlijk allemaal in mijn weddingplannerkoffer zit.

Het eerste wat ik heb verklapt is het naaisetje. Het volgende item dat ik ga verklappen past niet in mijn koffer, dus heb ik deze altijd los bij me. Het mag op geen enkele bruiloft ontbreken aangezien het weer in Nederland niet voorspelbaar is. Je wilt als bruidspaar of als bruiloftsgast niet dat je tijdens de bruiloft nat wordt. Dus zorg ik voor paraplu’s!

Geheim weddingplannerkoffer paraplu

Het zal niet de eerste keer zijn dat er een regenbuitje valt, ondanks dat deze niet voorspeld is. In deze gevallen heb ik altijd 20 witte paraplu’s bij me om ervoor te zorgen dat het bruidspaar en de gasten niet nat regenen. Het ziet er zelfs nog leuk uit op foto’s.

Ik kan mij voorstellen dat je als bruidspaar niet voor al je gasten paraplu’s wilt aanschaffen. Informeer dan eens bij de trouwlocatie of zij misschien paraplu´s hebben of vraag de gasten deze zelf mee te nemen. Maar een mooie paraplu voor jezelf als bruidspaar mag niet ontbreken. Naast een witte paraplu kun je ook kiezen voor een transparante paraplu, een paraplu in de vorm van een hart of een paraplu die past bij jullie thema. En blijft het op de trouwdag droog, dan is het altijd nog leuk om deze paraplu als attribuut te gebruiken tijdens jullie fotoshoot!

De volgende keer gaan we verder met het ontrafelen van de geheimen in mijn koffer!

Groetjes, Marieke