FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

ID-S Advice

Inspiratie en advies tijdens het plannen van een bruiloft

Eenmalig adviesgesprek

Bij de voorbereidingen van een bruiloft komt er veel op je pad. Daarbij kan je af en toe wel wat hulp en advies gebruiken. Vraag je je bijvoorbeeld af hoe je het beste de gastenlijst kunt samenstellen, of jullie planning wel haalbaar is of hoe je binnen het budget kunt blijven?

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek krijg je antwoord op al jullie specifieke vragen en gaan jullie met vernieuwde inspiratie en motivatie aan de slag met de verdere voorbereidingen!

Weddingplanner adviesgesprek

Werkwijze

Tijdens een telefoonsgesprek plannen we natuurlijk een datum waarop het 2 uur durend adviesgesprek plaats zal vinden. Verder noteren we alvast de onderwerpen en jullie vragen die jullie tijdens het adviesgesprek in ieder geval besproken willen hebben.

Tijdens een ongeveer 2 uur durend adviesgesprek bij jullie thuis, doorlopen we de volgende punten:

▪ Inventarisatie stand van zaken
▪ Antwoorden op alle vragen
▪ Aanvullende suggesties, tips en adviezen

Tijdens het adviesgesprek kun je gebruik maken van de ervaring en expertise van onze weddingplanner dus probeer zoveel mogelijk vragen te stellen!

Enige tijd na het adviesgesprek zullen we per e-mail een evaluatie versturen, omdat we er graag zeker van zijn dat de tips en adviezen uit het adviesgesprek jullie een flinke stap verder hebben gebracht.

Inspiratie en advies nodig?

Adviesgesprek aanvragen →