FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Ceremoniemeester ID-S

100% genieten op de mooiste dag van jullie leven

Professionele ceremoniemeester

Wil je niets aan het toeval overlaten en zeker weten dat jullie dag perfect verloopt? Kies voor de ervaring van een professionele ceremoniemeester en haal alle kennis en ervaring in huis om jullie huwelijksdag in goede banen te leiden.

Met deze service hoeven jullie niemand van de familie te belasten met deze taak, zodat al jullie gasten de hele dag kunnen genieten van de feestelijkheden.

Tijdens de voorbereiding zorgen we ervoor dat er een draaiboek voor jullie trouwdag klaar ligt dat tot in de puntjes is voorbereid. Wij zijn vanaf dat moment al aanspreekpunt voor jullie gasten én leveranciers.

Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat alles perfect volgens draaiboek verloopt. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Gasten en leveranciers kunnen rekenen op een hartelijk ontvangst, goede begeleiding en aansturing.

Als bruidspaar kun je alle touwtjes uit handen geven en hoef je nergens naar om te kijken. Jullie genieten 100% van de mooiste dag van jullie leven!

Ceremoniemeester

Werkwijze

Dit vrijblijvend kennismakingsgesprek is bedoel om elkaar beter te leren kennen. Het is belangrijk dat jullie een klik voelen. Wij lichten toe hoe onze service is opgebouwd en hoe dit eruit zal zien voor jullie specifieke situatie. Verder inventariseren wij alvast jullie wensen en ideeën. Tijdens dit gesprek ontdekken jullie of een professionele ceremoniemeester voor jullie interessant is.

Samen plannen we twee adviesgesprekken van ongeveer 2 uur in. Dit kan bijvoorbeeld ’s avonds bij jullie thuis of op de trouwlocatie. We doorlopen dan de volgende punten:

▪ Wensen en visie
▪ Planning
▪ Draaiboek
▪ Afspraken leveranciers
▪ Persoonlijke touch en advies

Vlak vóór de trouwdag checken wij alle afspraken nog eens met jullie leveranciers. Zij krijgen een draaiboek met alle afspraken en planning. Bovendien spreken we met leveranciers verschillende scenario’s door en zijn we op onverwachte zaken voorbereid zodat de trouwdag vlekkeloos verloopt.

Op de trouwdag zal onze weddingplanner aanwezig zijn als jullie ceremoniemeester. Zij zorgt ervoor dat alles perfect volgens draaiboek verloopt. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Gasten én leveranciers kunnen rekenen op een hartelijk ontvangst, begeleiding en aansturing gedurende de dag. Als bruidspaar hoef je nergens naar om te kijken!

Enige tijd na jullie trouwdag plannen we een evaluatiegesprek in. Een leuk moment om samen de trouwdag nog eens te herbeleven!

Kosten

 

  • Professionele begeleiding van gasten én leveranciers
  • Familie of vrienden hoeven niet te werken tijdens jullie trouwdag
  • Tijdens de trouwdag niets meer zelf regelen, alleen maar genieten

 

Vanaf € 1499,- incl btw

Afspraak plannen

Perfect voorbereid. Vol vertrouwen. 100% genieten.