FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Weddingplanner ID-S

Bron van inspiratie, hulp en ontzorging aan jullie zijde

Weddingplanner aan jullie zijde

Wij trekken alles uit de kast om van jullie bruiloft die unieke beleving te maken waarvan jullie altijd gedroomd hebben! Samen zorgen we ervoor dat jullie voorbereiding en trouwdag zorgeloos verlopen!

Het organiseren van een bruiloft begint met dromen. Hoe ziet jullie droombruiloft eruit? Samen maken we een uitgebreid plan van aanpak, als uitgangspunt om alles binnen de beschikbare tijd en budget te kunnen regelen. Je zal zien, met de hulp en ideeën van een weddingplanner valt veel meer te realiseren dan je vooraf denkt!

Vanaf dat moment zorgen we er samen voor dat jullie droombruiloft werkelijkheid zal worden: bomvol unieke, eigenzinnige en onvergetelijke momenten. We plannen alles tot in de kleinste details en laten niets aan het toeval over.

Op jullie trouwdag is de weddingplanner aanwezig als ceremoniemeester. Ze is het aanspreekpunt voor alle gasten én leveranciers en zorgt ervoor dat de dag verloopt volgens het vooraf opgestelde draaiboek. Met een weddingplanner aan jullie zijde hoef je dan niets meer te regelen en alleen maar te genieten.

 

Veel zelf regelen of juist uit handen geven?

Als jullie graag de meeste zaken zelf regelen, zorgt de weddingplanner nog altijd voor structuur, draagt suggesties aan, adviseert bij het doorhakken van knopen en het maken van alle keuzes die komen kijken bij een trouwdag.

Jullie kunnen ook een aantal zaken volledig uit handen geven, zoals het vastleggen van leveranciersafspraken, het versturen van uitnodigingen en het maken van een draaiboek.

Het plannen van een huwelijk is maatwerk. Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we bij welke onderdelen de weddingplanner een adviserende- of een uitvoerende rol heeft. Dit wordt verwerkt in een op maat gemaakte offerte.

Weddingplanner aan je zijde

Werkwijze

Dit vrijblijvend kennismakingsgesprek is bedoel om elkaar beter te leren kennen. Het is belangrijk dat jullie een klik voelen. Wij inventariseren jullie visie en trouwwensen en lichten toe hoe een samenwerking met ons er voor jullie uit zal zien.

Tijdens dit gesprek ontdekken jullie hoe de voorbereiding en trouwdag eruit zullen zien met een weddingplanner aan jullie zijde.

Samen plannen we een serie van gesprekken van steeds zo’n 2 uur bij jullie thuis. We doorlopen steeds de voortgang van de voorbereidingen en spreken af wat er voor de volgende afspraak geregeld moet worden.

Stapsgewijs zullen o.a. de volgende onderwerpen aan bod komen:

▪ Inventariseren van wensen en visie
▪ Opstellen van de planning en budget
▪ Selectie en vastleggen van leveranciers
▪ Gastenlijst, save-the-date en uitnodigingen
▪ Trouwkleding en trouwringen
▪ Draaiboek
▪ Afspraken leveranciers checken
▪ Ceremonie
▪ Styling en aankleding
▪ Diner en tafelschikking
▪ Huwelijksnacht
▪ Bedankjes voor gasten
▪ Persoonlijke touch en advies

De weddinplanner kan desgewenst alles voor jullie verzorgen: van het maken van afspraken met leveranciers tot en met het verzorgen van de uitnodigingen. Wat jullie uit handen willen geven en wat jullie zelf willen doen, stemmen we altijd vooraf af.

Natuurlijk begeleidt de weddingplanner altijd bij het maken van keuzes en het doorhakken van knopen tijdens de gehele voorbereiding. Verder houdt ze de planning en het budget scherp in de gaten zodat de voorbereidingen zorgeloos zullen verlopen.

Vlak vóór de trouwdag checken wij alle afspraken nog eens met jullie leveranciers. Zij krijgen een draaiboek met alle afspraken en planning. Bovendien spreken we met leveranciers verschillende scenario’s door en zijn we op onverwachte zaken voorbereid zodat de trouwdag vlekkeloos verloopt.

Op de trouwdag zal onze weddingplanner aanwezig zijn als jullie ceremoniemeester. Zij zorgt ervoor dat alles perfect volgens draaiboek verloopt. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Gasten én leveranciers kunnen rekenen op een hartelijk ontvangst, begeleiding en aansturing gedurende de dag. Als bruidspaar hoef je nergens naar om te kijken!

Enige tijd na jullie trouwdag plannen we een evaluatiegesprek in. Een leuk moment om samen de trouwdag nog eens te herbeleven!

Kosten

Omdat ieder bruidspaar en iedere bruiloft uniek is, werken we met een offerte op maat.

Afspraak plannen

Perfect voorbereid. Vol vertrouwen. 100% genieten.