FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Weddingplanner en Ceremoniemeester voor ieder budget

[heading_2 type=”simple”]Een professionele weddingplanner voor ieder budget![/heading_2]

[two_third]Ben jij een bruid of bruidegom die graag zelf de touwtjes in handen houdt maar stiekem droomt van een eigen weddingplanner bij het realiseren van jullie perfect georganiseerde trouwdag? Dan zit je bij ons goed!

Wij zijn namelijk specialist in het adviseren, begeleiden en coachen van bruidsparen. Hierdoor hou je zelf de touwtjes in handen maar zul je door de professionele begeleiding en creatieve trouwideeën tot mogelijkheden komen waar je alleen maar van durfde te dromen. Wij zijn ervan overtuigd dat het juiste advies en begeleiding de sleutel is voor het creëren van die unieke en persoonlijke droombruiloft binnen jouw budget.

[heading_3 type=”simple”]Blijf binnen jullie budget met onze unieke dienstverlening[/heading_3]

Het is niet makkelijk om je bruiloft te plannen en binnen het budget te blijven. Meer dan de helft van alle bruidsparen (58%) geeft meer uit aan de bruiloft dan gepland (nationaal trouwonderzoek 2015). Wij zorgen ervoor dat jullie wél binnen je eigen budget blijven!

Wil je een unieke en persoonlijke bruiloft met de begeleiding van een echte weddingplanner? Kijk dan snel welke diensten aansluiten bij de fase van de voorbereiding waarin jij je nu bevindt.[/two_third]

[one_third_last]

Gediplomeerd Weddingplanner Marieke van Seccelen

Weddingplanner Marieke van Seccelen

 

[/one_third_last]

[one_third]

[toggle title=”Endless ID-S
Vanaf € 2499,-“] [box_content] Endless ID-S is hét totaalpakket van ID-S Weddingplanning waarbij we alles, maar dan ook echt alles uit de kast trekken om van jullie bruiloft die unieke beleving te maken waarvan jullie altijd gedroomd hebben!

Meer over Endless ID-S [/box_content][/toggle]

[toggle title=”ID-S Advice
€ 149,-“] [box_content]ID-S Advice geeft antwoord op al jullie specifieke vragen op ieder moment. Ga met behulp van deskundig advies en de leukste trouwideeen met vernieuwde inspiratie aan de slag met de verdere voorbereiding!

Meer over ID-S Advice [/box_content][/toggle]

[/one_third]

[one_third]

[toggle title=”Ceremoniemeester ID-S
Vanaf € 1499,-“] [box_content]Haal alle kennis en ervaring in huis om jullie huwelijksdag gegarandeerd vlekkeloos te laten verlopen met een weddingplanner als ceremoniemeester.

Meer over Ceremoniemeester ID-S[/box_content][/toggle]

[/one_third]

[one_third_last][heading_3 type=”simple”]Aangesloten bij BWPN[/heading_3]
Aangesloten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland BWPN

[/one_third_last]
[divider]
[one_half]
[heading_3 type=”simple”]Inspiratie[/heading_3][recent_posts max=”6″ template=”list_one_twelfth” hide=”author, comments_link, summary, categories, tags, button_1″]
[/one_half]
[one_half_last]
[heading_3 type=”simple”]Referenties[/heading_3][recent_works max=”6″ template=”list_one_twelfth” hide=”date, comments_link, summary, categories, tags, button_1″]
[/one_half_last]
[two_third]

[/two_third]
[one_third_last]
[/one_third_last]